In het hart van Middelburg heten Albert Minderhoud en Patricia Buitelaar u graag welkom in Restaurant Basalt. Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u vanaf 12 uur bij ze terecht voor verse vis en exclusieve vleesgerechten. U kunt er ook streek- en seizoensgerechten proeven. Kom langs voor een uitgebreide lunch, borrel of diner.
Op de lunchkaart staan boterhammen met kroketten, eiergerechten en salades. Op de avondkaart staan voorgerechten zoals coquilles, kerrie masala en coppa di parma, carpaccio van tonijn met sesam en wasabimayonaise en grote gamba's. Gaat u voor een hoofdgerecht met vis? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit hardersfilet, dorade, scholfilet, roodbaars of zeetong. Als vleesgerechten hebben we bijvoorbeeld tournedos.
Heeft u een speciaal verzoek? Wij komen daar graag aan tegemoet, wel graag vantevoren bestellen.
Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend van 12.00 -21.30 (om 21.30 sluit de keuken).
Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit Domburg, Zoutelande, Oost-Kapelle, West-Kapelle, Vrouwenpolder, Veere, Vlissingen, Serooskerke.
Restaurant Basalt Middelburg
Sint Janstraat 34
Middelburg
(Zeeland)
Openingstijden | |||
---|---|---|---|
Ma | gesloten | ||
Di | gesloten | ||
Wo | 12.00 - 21.00 | ||
Do | 12.00 - 21.00 | ||
Vr | 12.00 - 21.00 | ||
Za | 12.00 - 21.00 | ||
Zo | 12.00 - 21.00 |
Trefwoorden: Visspecialiteiten, Visspecialiteitenrestaurant, Luxe visrestaurant, Beste vis van Zeeland, Beste visrestaurant
Rubrieken: Visrestaurant, Vis, Vis -specialiteiten, Restaurants